INFO

Entine on liveroolipeli noin 8 hengelle, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa Etelä-Pohjanmaalla Kuortaneella 14.9.2019. Pelissä on otettu löyhästi inspiraatiota pelistä Until dawn. 

Hahmot on kirjoitettu ensimmäisestä pelautuksesta poiketen pelaajille valmiiksi. Pelaajan on mahdollisuus täydentää hahmoa tai kertoa mahdollisista toiveistaan ennen peliä. Hahmojen kirjoituksesta ovat vastanneet Henna Kuntsi yhdessä Pinja Rajalahden, Salla Riihimäen, Tino Taamin ja Karma Katajiston kanssa. Kevään pelautuksessa pelin aikana käytännön järjestelyistä vastaa PJ Henna Kuntsi yhdessä hahmokirjoittajan ja apu PJ:n Salla Riihimäen kanssa. Myös hahmokirjoittaja Pinja Rajalahti tulee avustamaan pelissä erinäisissä tehtävissä. 

Entinen 2.0 ensimmäinen uudelleen pelautusta oli suunniteltu vedettäväksi keväällä 2022 sekä toinen syksyllä 2022. Kevään peli siirtyi kuitenkin myöhäisten kevät tulvien takia syksylle, uusi ajankohta on nyt 20.8. Syksyn toisen pelin ajankohta puolestaan on 10.9.

20.8. pidettävä peli täynnä, varapelaajia haetaan yhä. 

10.9. pidettävän pelin Ilmoittautuminen alkaa kesäkuussa 2022.

Pelin kesto noin 5-6 tuntia ja se pelataan illasta. Huomioithan, että peli kestää todennäköisesti yli puoleen yöhön, jonka jälkeen voi käydä halutessaan saunassa. Itse peli on alkoholiton, mutta sen jälkeen lämmitettävään saunaan saa halutessaan varata saunajuoman tai kaksi.

Pelimaksu tulee olemaan n.10 € ja sillä katetaan peliin naposteltavaa ja juotavaa. Pelipaikka on pelaajille ja järjestäjille maksuton. 

Pelissä on tarjolla lähinnä pikkusuolaista sekä alkoholia proppaavaa juomaa. Yli jääneillä rahoilla voidaan myös hankkia jotain tukevampaa syötävää, kuten grillimakkaraa. Pääasiassa ruoka ja ruokailut jää kuitenkin pelaajan omalle vastuulle. Suosittelemme syömään tukevan päivällisen ennen peliä.

(Ruokailla voit ennen pelipaikalle saapumista esimerkiksi Neste Kuortaneella, joka on n. 3 kilometrin päässä pelipaikasta. Sieltä löytyvät mm. Kotipizzan ja Rollsin tarjonta, sekä Nesteen Lounas klo. 16 asti. Toinen suosittelemamme mahdollisuus ruokailulle on Kuortaneen Urheiluopistolla, josta löytyvät noutopöytä, a lá carte sekä kahvio. Urheiluopisto sijaitsee n. 7 kilometrin päässä pelipaikasta. Tutustu Urheiluopiston ruokatarjontaan täältä.)