PELIPAIKKA

Infoa pelipaikasta:

Osoite on Porkkuslammentie, 63130 Kuortane. Tie ajetaan päähän asti, siniselle mökille. Jos mökkitie on kurainen, auton voi jättää valkoisen rintamamiestalon pihaan. 

 

Luomme kyytidokumentin hahmojaon jälkeen, jonka tarkoitus on varmistaa, että jokainen peliin osallistuva pääsee perille tavalla tai toisella. 

Tarvittaessa kyydin voi saada myös Seinäjoelta mökille (huom. erityisesti junalla tulevat) ja takaisin. Asiasta sovitaan erikseen autonkuljettajan kanssa, bensamaksu määrittyy silloisen polttoaineen hinnan mukaan. (Pelipaikalle on Seinäjoelta noin 35 km matkaa.)

Syömässä ja vesivessassa kannattaa käydä ennen peliä. Vaihtoehtoja lähellä pelipaikkaa ovat esimerkiksi Neste Kuortaneella (n. 3 kilometrin päässä pelipaikasta) tai Kuortaneen Urheiluopistolla (n. 7 kilometrin päässä pelipaikasta.) Lisätietoa löydät Info-osion lopussa.

 

Huomioithan, että pelipaikalle on hyvä saapua mielellään kello 16:00, viimeistään kello 17:00, joten suunnittele ruokailusi tämän mukaan. (Esim. opistolla a la carte ruokaa voi joutua odottamaan.)

HUOM!

  • Mökillä ei ole juoksevaa vettä, sähköä on rajallisesti ja käytössä on kuivike ulkohuussi.

  • Suurin osa tulee nukkumaan lattialla patjoilla, tunnelma voi siis olla tiivis. Sään niin salliessa vapaaehtoiset voivat nukkua joko pukuhuoneessa (vaihtoehtoina patja tai sohva) tai teltassa. 

  • Yöpyjiä suositellaan ottamaan mukaansa makuupussi/peitto ja tyyny. Kaikkien pelaajien olisi hyvä varata mukaan tarpeeksi lämmintä vaatetta, sillä peli toteutuu osittain ulkona. Myös vaihtosukkia on hyvä pakata mukaan. Liukkaita kenkiä kannattaa välttää.

  • Suosittelemme villasukkien käyttöä ainakin syksyn pelautuksissa, sisällä voi olla viileää.

  • Sähköä on rajallisesti, jonka vuoksi suosittelemme valmiiksi ladatun varavirtalähteen mukaan ottamista, esimerkiksi puhelimen lataamista varten. 

  • Jääkaappitilaa on rajallisesti, joten kannattaa suosia eväitä, jotka säilyvät ilman kylmäsäilytystä.

Peli pelataa myöhään illasta. Toivomme, että kaikki osallistuisivat yhteissiivoukseen seuraavana päivänä. Mökki ei ole iso, joten porukalla saadaan se nopeasti siistiksi ja tämän jälkeen pelaajat pääsevät jatkamaan matkaa kohti kotia.