TRIGGERIT

Oheinen lista sisältää pelissä mahdollisesti esiintyviä triggereitä. Osa triggereistä on lisätty listalle hämäykseksi. Käythän tästä huolimatta kuitenkin huolella läpi oheisen listan. Tulemme kysymään mahdollisia triggereitäsi myös ilmoittautumisen yhteydessä.

Yritämme parhaamme mukaan ottaa kaikkien listaamat triggerit huomioon pelautuksen yhteydessä, mutta emme voi valitettavasti luvata, etteikö joitakin triggereitä ilmenisi hahmojen taustahistoriassa tai pelin aikana käydyissä keskusteluissa. Hakemuksen yhteydessä voit myös ilmaista, onko teema ok niin kauan, kun asiaa ei tapahdu pelissä. 

Pelissä on mahdollista kuolla. Jos toivot kuitenkin hahmosi jäävän eloon, ilmaise näin ilmoituksesi yhteydessä. Tällöin hahmo voi ainoastaan haavoittua vakavasti ja on pelaajan itse päätettävissä, jääkö hahmo eloon. Oletusarvoisesti kukaan hahmo ei kuole ennenaikaisesti, ellei toisin ole sovittu.

HUOM! Pelissä emme pelaa hahmojen hyväksikäyttöä tai itsetuhoisuutta. Näitä teemoja saattaa kuitenkin olla hahmoilla historiassa tai teemat saattavat ilmetä muulla tavoin pelissä.

-Itsemurha (HUOM! Pelissä ei pelata itsetuhoisuuteen liittyviä teemoja. Teema voi ilmetä joko hahmon profiilissa tai keskustelussa.)

-Hukkuminen

-Hirttäytyminen (HUOM! Pelissä ei pelata itsetuhoisuuteen liittyviä teemoja. Teema voi ilmetä joko hahmon profiilissa tai keskustelussa.)

-Itsetuhoisuus (HUOM! Pelissä ei pelata itsetuhoisuuteen liittyviä teemoja. Teema voi ilmetä joko hahmon profiilissa tai keskustelussa.)

-Viiltely (HUOM! Pelissä ei pelata itsetuhoisuuteen liittyviä teemoja. Teema voi ilmetä joko hahmon profiilissa tai keskustelussa.)

-Perheväkivalta

-Väkivalta (Fyysinen tai psyykkinen tai sen uhka)

-Murha

-Kuolema (Oma tai läheisen)

-Tuliaseet

-Teräaseet

-Alkoholismi

-Pahoinpitely (Oma tai läheisen)

-Raiskaus/hyväksikäyttö (HUOM! Pelissä ei pelata seksuaalista hyväksikäyttöä! Teema voi ilmetä joko hahmon profiilissa tai keskustelussa.)

-Insesti (HUOM! Pelissä ei pelata seksuaalista hyväksikäyttöä! Teema voi ilmetä joko hahmon profiilissa tai keskustelussa.)

-Kiusaaminen (Kokijana tai tekijänä)

-Masennus (Oma tai läheisen) 

-Ahdistus (Oma tai läheisen) 

-Homofobia (Oma tai läheisen)

-Huumeet (Riippuvuus, oma tai läheisen)

-Transfobia (Oma tai läheisen)

-Panttivanki tilanteet (Oma tai läheisen) 

-Hengenvaara tai sen uhka

-Päänsisäiset äänet 

-Possessointi

-Sarjamurhaajat

-Sairauskohtaukset

-Keskenmeno tai sen uhka

-Abortti

-Uskonnolliset teemat

-Eritteet (Veri, Oksennus, siemenneste, muu mitkä? Tarkenna hakiessasi!)

-Lähentely (Kokijana tai tekijänä)

-Flirttailu/estottomuus (Kokijana tai tekijänä)

-Ahtaat paikat

-Korkeat paikat

-Kidutus (Kokijana tai tekijänä)

-Sairaus (Oma tai läheisen)

-Uhrautuminen (Oma tai läheisen)

-Hyönteiset

-Syömishäiriö (Ainoastaan hahmon historiassa, oma tai läheisen)

Mikäli sinulla on  muita tiedossa olevia triggereitä, pyydämme sinua kertomaan niistä ilmoittautumislomakkeessa. Tällä tavoin voimme luoda sinulle mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen pelikokemuksen!