MAAILMA

Hieman infoa ja muistutusta maailman tilanteesta pelin aikana:

  • Elämme meidän tuntemassamme maailmassa Suomessa vuoden 2019 syyskuun aikaan. 

  • Korona ei ole vielä riesanamme.

  • Suomi voitti jääkiekon MM kisat toukokuussa 3-1 Kanadaa vastaan. 

  • TikTok on varsinkin nuorten suosiossa kasvanut ympäri maailmaa (HUOM! Meidän pelissä TikTokin suosio on erityisen korostettu tarkoituksella.) 

  • Suomessa radiossa soi mm. JVG:n Ikuinen vappu, Billie Eilishin Bad guy, sekä Lil Nas X:n ja Billy ray Cyrusin Old Town Road- Remix. Katso lisää vuoden 2019 hittibiisejä täältä.

  • Ed Sheeran veti kaksi loppuunmyytyä keikkaa Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019. Ariana Grande on tulossa keikalle Hartwall Areenalle 5. lokakuuta 2019.

  • Trump on USA:n presidentti, ja kuvittelee pääsevänsä seuraavallekin kaudelle.   

  • Kannattaa lukea "Entine uutiset" jo ennen peliä ajatuksella.

  • Muita tärppejä vuodelta 2019 voi selailla täältä.

On perjantai 13.9.2019. Olette joukko suomalaisia nuoria, koostuen kahdesta kaveriporukasta. Tavoitteenanne on lähinnä hauskanpito, saunominen ja mökkeily näin ystävien - ja uusien tuttavien - kesken. Viikonloppunne tulee varmasti sisältämään näitäkin asioita, mutta vältytäänkö draamalta ja kahakoilta näin "sekalaisessa seurakunnassa", kun kaksi erillistä kaveriporukkaa saapuu yhtäaikaa pienelle mökille? Alkoholikaan ei ainakaan asiaa varmastikaan auta tai tee monimutkaisista asioista yhtään yksinkertaisempia. Tiedätte, että mökin omistaa ystävänne Anton Jorasmaan ja Ronja Nurmelan perhe. Tosin mökki ja sen ympäröimä tontti ei ole ollut kai heidän omistuksessaan kovinkaan kauaa...

Huom! Entine 2.0 pelisisältöön kuuluu kauhua ja väkivaltaa sekä mahdollisesti proppiaseita. Tämän lisäksi iso teema on seksuaalivähemmistöt ja siksi sisältää elementtejä tähän liittyvästä syrjinnästä ja kiusaamisesta. Myös muut rankat teemat, kuten masennus, päihteet, mahdollisesti myös itsetuhoisuus voi ilmetä teemana pelissä. Jos nämä ovat sinulle ahdistavia teemoja, voi olla, että Entine ei ole sopiva larppi sinulle. Tutustu pelin Trigger-listaan tarkemmin täältä

Lyhyesti proppaamisesta:

Osalle hahmoista olemme profiileihin antaneet ehdotuksia siitä, kuinka hahmo pukeutuu. Lähtökohtaisesti kuitenkin kukin pelaaja saa itse päättää pukeutumisestaan. Hahmon saatuasi mieti, mikä olisi tälle luontevin tapa pukeutua. Pelissämme ei tulla läträämään tekoveren kanssa, mutta pieniä vammoja voidaan propata. Vältetään mökin, sen ympäristön sekä omien vaatteiden turhaa sotkemista (jos sotket, niin siivoat.) Huomioi kuitenkin, että proppaamme peliä varten, ei pelata proppaamista varten. Pelipaikka on mökki, kannattaa siis muistaa käytännöllisyys, lämpö ja mukavuus ennen kaikkea. Myös liukkaita kenkiä kannattaa välttää ja märän kelin varalta varasukkia kannattaa pakata mukaan useampi pari.