top of page

INFO

Entine on liveroolipeli noin 8 hengelle, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa Etelä-Pohjanmaalla Kuortaneella 14.9.2019. Entinen 2.0 ensimmäiset uudelleen pelautukset vedettiin syksyllä 2022, ja peli on tarkoitus vetää myös syksyllä 2023 (19.8. & 2.9.)  Pelissä on otettu löyhästi inspiraatiota pelistä Until dawn.

Hahmot on kirjoitettu ensimmäisestä pelautuksesta poiketen pelaajille valmiiksi. Pelaajan on mahdollisuus täydentää hahmoa profiilin saatuaan. Hahmojen kirjoituksesta ovat vastanneet Henna Kuntsi yhdessä Pinja Rajalahden, Salla Riihimäen, Tino Taamin ja Karma Katajiston kanssa. Pelin aikana käytännön järjestelyistä vastaa PJ Henna Kuntsi yhdessä hahmokirjoittajan ja apu PJ:n Salla Riihimäen kanssa. Huomioithan, että pelinjohto on pelin aikana läsnä näkyvänä osana, mutta pääasiassa off-game muodossa. Peleihin saatetaan pyytää lisää apukäsiä lähempänä peliviikonloppua. Tarkoitus olisi järjestää paikalle vähintään tukihenkilö pelaajia varten.  

Vuoden 2023 pelautusten haku alkaa kesäkuussa 2023.

Ensimmäinen pelautus järjestetään 19.8. ja toinen 2.9.

Peli on paikoin runsaasti scriptattu peliohjein. Pelin kesto on max 7 tuntia ja se pelataan pääasiassa illasta. Huomioithan, että peli kestää lähes puoleen yöhön, jonka jälkeen voi käydä halutessaan saunassa. Itse peli on alkoholiton, mutta sen jälkeen lämmitettävään saunaan saa halutessaan varata saunajuoman tai kaksi.

Pelimaksu tulee olemaan n.10 € ja sillä katetaan peliin naposteltavaa ja juotavaa. Pelipaikka on pelaajille ja järjestäjille maksuton. 

Pelissä on tarjolla lähinnä pikkusuolaista sekä alkoholia proppaavaa juomaa. Yli jääneillä rahoilla voidaan myös hankkia jotain tukevampaa syötävää, kuten grillimakkaraa, jota hahmot voivat halutessaan paistaa pelin aikana. Pääasiassa ruoka ja ruokailut jää kuitenkin pelaajan omalle vastuulle. Suosittelemme syömään tukevan lounaan ennen peliä.

(Ruokailla voit ennen pelipaikalle saapumista esimerkiksi Neste Kuortaneella, joka on n. 3 kilometrin päässä pelipaikasta. Sieltä löytyvät mm. Kotipizzan ja Rollsin tarjonta, sekä Nesteen Lounas klo. 16 asti. Toinen suosittelemamme mahdollisuus ruokailulle on Kuortaneen Urheiluopistolla, josta löytyvät noutopöytä, a lá carte sekä kahvio. Urheiluopisto sijaitsee n. 7 kilometrin päässä pelipaikasta. Tutustu Urheiluopiston ruokatarjontaan täältä.)

bottom of page