top of page
Search
  • Writer's picturekesakeru

12.9.2019 Perheväkivalta lisääntynyt Pirkanmaan alueella

Updated: Apr 1, 2022



Noin 45-vuotiaan naisen epäillään hyökänneen aviomiehensä kimppuun päättääkseen vuosia jatkuneen henkisen ja fyysisen pahoinpitelyn. Asiasta uutisoitiin ensimmäistä kertaa kaksi viikkoa sitten ja miehen kerrotaan edelleen olevan sairaalassa. Miestä hoitanut lääkäri Sanna Porosammal kertoo medialle miehen tilan stabiloituneen. "Potilas on hengityslaitteen varassa, mutta uskomme, että herättyään koomatilastaan on toivoa, että hän voi ajan ja kuntoutuksen myötä saavuttaa täyden fyysisen terveyden." Porosammal kommentoi.


Miehen vammojen tuotosta epäilty vaimo on tällä hetkellä poliisin huomassa jatkotutkimuksia varten. Osapuolten harmiksi julkiseen tietoon levisi uhrin sekä tekijän nimet. Tietovuotoa selvitellään yhä. Poliisi pyrkii parhaansa mukaan rajaamaan arkaluontoisen tiedon leviämistä. Poliisi on tietoinen siitä, että tapauksen osapuolten muut perheenjäsenet ja läheiset ovat jo joutuneet kokemaan ilkivaltaa tietovuodosta johtuen. "Puheluita vieraista numeroista, vandalisointia asumusten läheisyydessä... Edes yliopiston kampuksella ei ole voitu rajoittaa juorujen leviämistä, jotka ovat vahingollisia koko perheelle ja heidän lähipiirilleen." Komisario Kai Kiiskilä kommentoi harmillista tilannetta.


Perheenjäsenet ovat kertoneet, että heitä on lähestyneet niin miehen vihaajat kuin naisen tukijat, mutta kertovat kaiken huomion olleen pääasiassa negatiivista. "Yksi soitti minulle, ja sanoi Anitan (nimi muutettu) ansainneen kohtelunsa. Että naisen paikka on miehen rinnalla kaikissa myötä ja vastoin käymisissä, se on ollut tiedossa jo avioliittoon astuessa. Kuka voi sanoa noin! Anitan teko ei ollut oikein, mutta se, mitä hän joutui kokemaan vuosia, oli kerta kaikkiaan kamalaa!", nimettömänä pysyvä omainen kertoo.


Tämä lehti pyrkii kunnioittamaan poliisin toivetta siitä, ettei nimiä enää levitetä. Sen sijaan halusimme tuoda tämän avulla esille sen, kuinka perheväkivalta on jälleen kerran ollut nousussa Pirkanmaan alueella.... (Peliohje: artikkeli jatkuu vielä.)


Lue myös: 14.6.2014 Nainen löytynyt mökiltä hirttäytyneenä. Poliisi vahvistaa kuolinsyyksi itsemurhan.

85 views0 comments
bottom of page